Compania

SETT STUDIO DESIGN

"Your home should tell the story of who you are, and be the collection of what you love"

NATE BERKUS
1851

Design

Termenul de "design" a apărut in 1851, in legătura cu complicatele realităţi ale producţiei industriale. Este o concepţie şi o metodă de creaţie care urmăreşte să asigure fiecărui produs un înalt randament funcţional. În toate epocile de înflorire umană a existat o corelare între posibilităţile materiale, nivelul tehnologic, relaţiile economice interne şi externe, orizontul spiritual exprimat prin gustul artistic şi capacitatea de creaţie. Mai mult tehnologul şi artistul se confunda într-o singura persoana.


1999

ISTORIC

Activitatea incepe cu mult inainte, in 1999, ulterior obtinerii licentei la Colegiul de Arhitectura „Ion Mincu” si ulterior experientei acumulate ca arhitect si interior-designer in diverse companii, a practicii si acumularii de cunostinte in domeniul finisajelor de interior in Italia.


2015

ACTIVITATE

Sett Studio Design creează medii arhitecturale distincte care îmbunătățesc stilul tău de viață, care combină designul inspirat cu produse deosebite, tehnici și servicii. Ne implicam „trup si suflet” în fiecare proiect, oferind clientilor un serviciu creativ, practic și nu în cele din urmă personal.

Avem placerea de a colabora cu cei mai importanti furnizori si producatori, care ne ajuta sa transformam inspiratii creative in realitate. Avem o bibliotecă vastă de finisaje și materiale cu care lucram si care sunt actualizate în mod constant. Toate acestea cat si cunoștințele tehnice, împreună cu experienta capatata, reprezinta modul în care suntem capabili să interpretam o viziune si sa o aducem în realitate.

Vrem ca fiecare spatiu pe care il cream sa devina pentru tine un loc „de suflet”, la care sa te intorci mereu cu placere. Intelegem ca orice spatiu poate arata diferit daca are designul potrivit.

Pentru aceasta suntem aici, sa croim spatiul pe masura si „calapodul” tau, personalizandu-l, dandu-i acel „ceva” -care te caracterizeaza.


2018

OBIECTIVE

Misiunea noastra este de a-ti oferi servicii complete de design interior si branding. Fie ca este vorba de design interior pentru domeniul rezidential sau pentru domeniul comercial, ne vom stradui sa-ti oferim servicii de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste brandingul, dorim sa integram in mod optim valorile de baza ale brandului/afacerii tale in tot ceea ce tine de identitatea sa vizuala.

Ce spun clienții noștri este extrem de important pentru noi. Fără satisfacția clientului, nu am avea o afacere.

Te invitam sa vezi unele dintre proiectele noastre si sa ne spui parerea sau sa ne contactezi pentru serviciile noastre:
SETT STUDIO DESIGN
76

PROIECTE


254

CLIENTI MULTUMITI


19

ANI DE EXPERIENTA


23

COLABORATORI DE RENUME


error: Continutul si pozele prezente pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a SC SETT DESIGN STUDIO SRL. Acestea nu pot fi utilizate fara acordul proprietarului.
Suna acum