Servicii

CONSILIERE


Casa ta este povestea ta; ea te reprezinta si face parte din „colectia” ta de valori. Noi te ajutam sa o materializezi si sa o pui in valoare.

Solutiile oferite poarta insemnul experientei noastre, dar suntem deschisi la ideile si nevoile clientului.

SOLUTII TEHNICE COMPLETE


Proiectul de design este foarte util in momentul in care se doreste amenajarea unui spatiu, aducand o serie de beneficii, dintre care:

realizarea unor spatii unitare, functioanale, cu caracteristici estetice deosebite;

vizualizarea spatiului amenajat, chiar inainte de inceperea lucrarilor;

estimarea unui buget pentru executarea lucrarii;

castigarea de timp si reducerea cheltuielilor.


Este pachetul de servicii care reprezinta masuratori, releveu, proiectare 2d- particularitatile tehnice ale muncii noastre.


Acestia sunt pasii de baza si le vom acorda importanta necesara pastrand mereu legatura cu tine, dar si cu specialistii pe care te sprijini in alte aspecte: constructor, instalator...


DESIGN INTERIOR


Este serviciul prin care te ajutam sa vizualizezi mai concret visul tau.
Iti stam la dispozitie cu sfaturi si idei de remodelare a spatiului daca este cazul, profesionalism in alegerea finisajelor, a culorilor si texturilor ce vor da viata ambientului.

In final o simulare 3d te va ajuta sa observi usor micile ajustari pe care doresti sa le faci pentru ca spatiul sa devina asa cum ai visat.
In functie de bugetul stabilit iti oferim solutii moderne de iluminat profesional;
Vom alege impreuna mobilierul, dar si accesoriile, acele mici decoratiuni ce dau culoare si caldura si care reflecta cel mai bine personalitatea fiecaruia.

GRAFIC DESIGN


Design logo

Branding design

Web design

Print & custom print

error: Continutul si pozele prezente pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a SC SETT DESIGN STUDIO SRL. Acestea nu pot fi utilizate fara acordul proprietarului.
Suna acum